Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) ma 01 augustus 2022, 21:49

Lekkage in leegstaande woning mogelijk veroorzaakt door koperdiefstal

Laatst bijgewerkt: maandag 21:49 uur
APELDOORN – In een leegstaande woning aan de Molenstraat – Centrum in Apeldoorn stond maandagavond een behoorlijk laagje water.

Buurtbewoners verderop attendeerde de brandweer toen zij rond 20.45 uur ontdekte dat er een laagje water in de woning stond. De brandweer kwam ter plaatse en ging op onderzoek uit. De brandweer heeft gezocht naar de lekkage na flink speurwerk werd deze dan ook gevonden. Brandweerlieden hebben geprobeerd de lekkage te dichten en hebben het incident overgedragen aan de politie en Liander.

Koperdiefstal

De oorzaak lijkt te liggen bij koperdiefstal, daarom doet de politie verder onderzoek en leggen alles vast. Vitens zal de leiding verder dichten. Voor zover bekend is er geen verdachte aangehouden.

112 Melding

Vandaag 20:46:08 P 3 BON-01 Wateroverlast Molenstraat-Centrum Apeldoorn 067134 Brandweer

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.