Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 augustus 2020, 16:15

Leuke internetdate blijken overvallers

Laatste update: 23 aug 2021 17:34 uur

ROTTERDAM – Een 45-jarige man dacht via internet een aardige mevrouw te hebben ontmoet met wie hij zondagavond afsprak. In zijn woning werden zij overvallen door drie mannen. De politie roept getuigen op die wellicht informatie hebben over de drie mannen of de vrouw die zich zondagavond in en rond de woning van het slachtoffer ophielden.

Het was rond 19.00 uur dat de man samen met de vrouw thuiskwam na aankopen te hebben gedaan bij een elektronicawinkel op het Binnenwegplein. Kort nadat ze binnen waren, kwamen er drie mannen het huis aan de Henegouwerlaan binnen.

De mannen eisten onder bedreiging van geweld en een mes vervolgens zijn geld en pasjes. Uiteindelijk is de man achtergelaten in de badkamer en zijn de drie mannen en de vrouw vertrokken. Het slachtoffer belde meteen de politie en liet zijn bankpassen blokkeren. Er is een onderzoek gestart en de politie roept getuigen op zich te melden. Ook wordt de rol van de vrouw onderzocht. Informatie is welkom via 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons