Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 maart 2021, 15:11

Man (32) uit Raalte komt om bij ongeval in Lieren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

LIEREN – Bij een ernstig verkeersongeval op Kanaal zuid in het Gelderse dorpje Lieren, is dinsdagochtend een (32) jarige automobilist uit Raalte (Overijssel) om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 07.45 uur tussen Apeldoorn en Loenen. De bestuurder kwam vanaf Loenen en reed richting Apeldoorn waarna hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal op een boom botste. Na de botsing met de boom, schoot de auto het naast gelegen Kanaal in. Medewerkers van een loonbedrijf schoten direct te hulp en haalde de auto uit het water.

De brandweer en ambulancedienst rukten massaal uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. De bestuurder van de auto zat bekneld in het zwaar beschadigde voertuig en moest worden bevrijd door de brandweer. Echter kwam alle hulp te laat en overleed het slachtoffer ter plaatse.

Duikers van de brandweer hebben in het water nog gezocht nog mogelijke andere slachtoffers maar troffen niemand meer aan.

Het is niet de eerste keer dat het hier fout gaat. In de afgelopen 2 maanden zijn er 3 ongevallen gebeurd waarvan 2 met dodelijke afloop. Bij een ander ongeval raakte een persoon ernstig gewond en liep daarbij mogelijk hersenletsel op. Buurtbewoners maken zich dan ook zorgen over de veiligheid van de weg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.