Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 april 2021, 18:29

Man (39) gooit stoeptegel door auto van buurman na boete voor geluidsoverlast

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

APELDOORN – Een 39-jarige man is afgelopen nacht aangehouden nadat hij wraak had genomen op de buren, wie hij ervan verdacht dat zij bij de politie hadden geklaagd over geluidsoverlast. Hij gooide een stoeptegel tegen de voorruit van hun auto als wraak nadat hij was bekeurd.

Het incident vond rond 00.30 uur plaats in de Socratessestraat in Apeldoorn. De boze buurman was een half uur eerder door agenten bekeurd vanwege geluidsoverlast. ,,Vervolgens heeft hij degene die hij ervan verdenkt te hebben geklaagd, teruggepakt door een stoeptegel tegen de voorruit van diens auto te gooien.” Dat laat politiewoordvoerster Jaqueline Westerhoff weten.

Toen de politie de boze buurman daarop aansprak, ging hij door het lint en begon hij luidruchtig de aanwezige agenten (die met drie wagens en een motor ter plaatse waren) uit te schelden. Westerhoff: ,,Mijn collega’s kregen van alles naar hun hoofd geslingerd, het was niet mals. Uiteindelijk is de man daarvoor aangehouden.”

De man is krijgt naast het feit dat hij de agenten heeft beledigd, ook vernieling van de auto ten laste gelegd. De politie heeft de zaak in onderzoek. De man heeft een nachtje mogen door brengen in een politiecel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.