Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 april 2021, 17:00

Man (55) deelt klap uit aan agent tijdens verkeerscontrole in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:23 uur

APELDOORN – De politie heeft afgelopen nacht een 55 jarige man aangehouden nadat hij tijdens een verkeerscontrole agenten beledigde en een klap uit deelde.

De politie zag rond 00.30 uur een auto al slingerend rijden over de Arnhemseweg in Apeldoorn. Agenten gaven de auto een stopteken ter hoogte van de Dubbelbeek waarna agenten een controle uitvoerde. In de auto zaten twee personen, een man en een vrouw, beide komen uit Apeldoorn. De vrouw (53 jaar) zat achter het stuur en had geen geldig rijbewijs, ook had zij geen geldige reden om na 22.00 uur op staat te wezen. Naast het niet hebben van een rijbewijs en een avondklok verklaring, bleek de vrouw ook nog onder invloed. Zij heeft hiervoor meerdere proces-verbalen gekregen.

Tijdens de controle, werd de bijrijder, een 55 jarige man, agressief en beledigde de agenten, ook hij bleek onder invloed. Toen agenten hem om zijn ID kaart vroegen bleek hij zich niet te kunnen legitimeren. Ook deelde hij nog een klap uit aan een agent. De man werd hierop vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

Volgens politiewoordvoerster Jennifer Schoorlemmer, is de zaak rondom de man nog in onderzoek maar kan ook hij meerdere procesverbalen tegemoet zien en zal hij zich hoogstwaarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.