Logo 112inBeeld

Man gewond ernstig gewond na val van trap in woning Bunschoten
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 28 september 2022, 10:57

Man ernstig gewond na val van trap in woning Bunschoten

Laatst bijgewerkt: woensdag 28 sep 2022 om 16:04 uur

BUNSCHOTEN – Woensdagmorgen 28 september heeft een incident plaatsgevonden in een woning aan de Kemphaan in Bunschoten. Volgens een buurtbewoner was een man van een ladder gevallen op de zolderverdieping. Dit is alleen niet bevestigd door de hulpdiensten. Wel was de ladder zichtbaar door het zolderraam. Zijn verwonding leken dusdanig ernstig dat naast meerdere ambulancevoertuigen, ook een traumahelikopter werd ingezet.

De politie was al aanwezig in het dorp en was daardoor als eerst aanwezig van de hulpdiensten. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Toen de traumahelikopter al boven de woning vloog, werd duidelijk dat de inzet van de traumahelikopter niet meer nodig was. Vanwege de verwondingen kon de man niet met te de trap naar beneden. Daarom werden ook twee brandweervoertuigen inzet. Brandweerlieden hebben een deel van een raam verwijderd.

Met een ladderwagen werd de man via het zolderraam naar beneden gebracht. Dit ging niet gemakkelijk. De ladderwagen kon er namelijk lastig bijkomen. Uiteindelijk heeft een brandweerman zich vastgemaakt aan het bakje van de ladderwagen en is gedeeltelijk op het dak van de woning gaan staan om het slachtoffer aan te pakken die op een wervelplank lag.

Uiteindelijk werd slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd. Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners.

112 Melding

09:07:12 28-09-22 A1 13991 Kemphaan 3752 Bunschoten-Spakenburg 91668 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.