Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2020, 16:12

Man met scootmobiel aangereden door auto op de Arnhemseweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:32 uur

APELDOORN – De hulpdiensten zijn dinsdagmorgen even voor tien uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Arnhemseweg in Apeldoorn. Ter hoogte van de Koning Stadhouderlaan is een scootmobiel door een nog onbekende oorzaak in botsing gekomen, met een auto.

De man raakte dusdanig gewond dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man kreeg in afwachting van de ambulance een warmtedeken om zich heen om zo te voorkomen dat hij onderkoeld zou raken.

Een deel van de splitsing werd vanwege het ongeval enige tijd afgesloten geweest. De man die in de scootmobiel zat werd per ambulance overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis.

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de bestuurder van de auto. Zowel de scootmobiel als auto liepen enige schade op door de botsing. De scootmobiel van de man is thuisgebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.