Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 juli 2021, 16:34

Man probeert naar ander balkon te klimmen en valt van grote hoogte

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

APELDOORN – Een man is dinsdagmiddag van een grote hoogte gevallen van een appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn. De hulpdiensten rukten rond 13.00 uur massaal uit, naast meerdere ambulances en politiewagens, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te bieden.

Het slachtoffer, zou volgens buurtbewoners van het balkon van de buren naar zijn eigen balkon willen klimmen omdat hij zijn sleutels was vergeten en zich zelf had buiten gesloten. Op het moment dat hij van het ene naar het andere balkon wilde zou hij naar beneden zijn gevallen met ernstig letsel als gevolg.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de MMT arts die met de traumahelikopter werd ingevlogen, is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

De traumahelikopter landde op de hoek van de Boerhaavestraat met de Edisonlaan.

Het incident trok veel bekijks. Een politiewoordvoerder kon vanmiddag niet veel zeggen behalve dat er een ongeluk is gebeurd waarbij iemand van grote hoogte zou zijn gevallen. Later op de dag hopen zij meer duidelijkheid te kunnen geven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.