Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 december 2020, 15:01

Man probeert zichzelf in brand te steken bij het stadhuis van Nijkerk

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

NIJKERK – Bij het stadhuis van Nijkerk heeft maandagmiddag iemand een poging gedaan zichzelf in brand te steken. Volgens getuigen overgoot de man zichzelf met benzine, waarna hij zichzelf wilde aansteken. Medewerkers van de gemeente wisten dit te voorkomen.

De man werd op een brancard het gemeentehuis uitgedragen. De ingang van het stadhuis is afgezet. De politie wil in verband met de privacy niets zeggen over de identiteit van de man. De man is niet aangehouden, maar overgedragen aan zorgverleners.

In maart van dit jaar was er ook al een incident op het stadhuis aan de Kolkstraat. Toen reed een automobilist door de gevel. De 50-jarige bestuurder kreeg een celstraf opgelegd. Het is niet bekend of er een verband is tussen de twee incidenten.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.