Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 26 februari 2023, 17:43

Man raakt gewond na val van hoogte bij het Slaaphuis aan de Stationsstraat in Apeldoorn

APELDOORN – Een man is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij bij het Omnizorg (Slaaphuis) aan de Stationsstraat in Apeldoorn over een reling was gestapt en enkele meters naar beneden viel. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17.00 uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een man over een reling te zijn gestapt waarna hij enkele meters naar beneden viel. De man raakte daarbij gewond. Vanwege de ernst van de melding werd er in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen. Het slachtoffer werd nadat hij ter plekke was nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Waarom de man over de reling stapte is nog onduidelijk maar volgens een agent ter plaatse is er geen sprake van een suïcide poging maar van een ongeluk.

De vele hulpdiensten trokken de aandacht van de voorbijgangers.

112 Melding

16:57:15 26-02-23 A1 - (amheli) Stationsstraat 7311NT Apeldoorn 29417 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.