Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2020, 16:36

Meerdere gewonden bij frontale botsing in Loenen

Laatste update: 23 aug 2021 17:32 uur

LOENEN – Bij een frontale botsing op de Beekbergerweg ter hoogte van Loenen zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Een van hen is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde rond 13.15 uur nadat de bestuurder van de grijze auto een file te laat opmerkte welke was ontstaan door werkzaamheden. De bestuurder ontweek de file door op de tegen gestelde rijbaan te gaan rijden maar kon niet voorkomen dat hij op een tegenligger botste.

De bestuurder van de grijze auto raakten gewond en moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de Opel, werden onderzocht in een ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, dit wordt onder andere gedaan door foto’s en verklaringen van getuigen. Beide auto’s raakten fors beschadigd en moesten worden afgesleept.

Vanwege het ongeval ontstond er een behoorlijke verkeerschaos rondom Loenen. De Beekbergerweg was namelijk vanwege het ongeval lange tijd volledig afgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons