Redactie overig 0 reactie(s) wo 17 mei 2023, 15:56

Meerdere gewonden bij steekpartij tijdens ruzie in winkel Amersfoort

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:42 uur
AMERSFOORT – In een winkel Sanisale aan de Nijverheidsweg-Noord liep op 17 mei een zakelijk conflict uit de hand. Hierbij raakte een 60-jarige klant uit Amersfoort ernstig gewond aan het hoofd en een 29-jarige medewerker van de winkel werd gestoken met een mes in het been. Bij het conflict was eveneens een 39-jarige medewerker betrokken.

Rond 15.25 uur kreeg de politie de melding van het steekincident aan de Nijverheidsweg-Noord. In het pand troffen agenten de twee gewonde mannen aan. Een traumahelikopter landde en het personeel van het traumateam en ambulances hebben zich ontfermd over de slachtoffers. De 60-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis. De 29-jarige man kon na behandeling van de steekwond het ziekenhuis weer verlaten.

De politie is gestart met een onderzoek. Duidelijk is dat er een zakelijk conflict was tussen de 60-jarige klant en de 39-jarige winkelmedewerker. Deze laatste verklaarde dat de klant een mes trok. Hierop schoot een 29-jarige man zijn 39-jarige collega te hulp en verklaarde vervolgens in het been te zijn gestoken. Daarop sloeg de 39-jarige medewerker de 60-jarige man met een voorwerp uit de winkel tegen het hoofd. Deze liep hierdoor letsel op aan het hoofd en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Ter plekke heeft de politie met diverse getuigen gesproken en de medewerkers van het bedrijf gehoord. Het onderzoek wordt door de recherche voortgezet.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

15:31:26 17-05-23 Steekincident Sanisale Amersfoort Nijverheidsweg-Noord Amersfoort Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.