Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 28 oktober 2022, 0:21

Mercedes om verkeerspaal gevouwen bij ongeval op de Edisonlaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 03:23 uur
APELDOORN – Bij een harde botsing op de Edisonlaan in Apeldoorn zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Beide gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur op de kruising Edisonlaan met Kanaal Noord. De bestuurder van de Mercedes reed over de Edisonlaan in de richting van de Laan van Zevenhuizen toen deze door vermoedelijk een voorrangsfout in de flank werd geraakt door de bestuurder van de zwarte Volkswagen. Door de klap botste de Mercedes tegen een verkeerspaal aan en zat daar deels omheen gevouwen. Op het moment van het ongeluk waren de verkeerslichten buiten werking.

De hulpdiensten waaronder twee ambulances waren snel ter plaatse. De bestuurder van de Mercedes raakte gewond en werd voor verdere behandeling en onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bijrijdster van de zwarte Volkswagen raakte gewond, zij werd korte tijd later ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De bestuurder van de Volkswagen en drie kinderen kwamen met de schrik vrij.

De politie sloot vanwege het ongeluk en bergingswerkzaamheden, een deel van het kruispunt af. Beide auto’s raakten dusdanig beschadigd dat zij total loss worden verklaard.

Locatie

112 Melding

23:36:57 27-10-22 Aanrijding letsel (eCall: ) Laan van Zevenhuizen Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.