Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 juli 2021, 21:00

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten in centrum Amsterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

AMSTERDAM – Dinsdagavond 6 juli tegen 19.35 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is bij de schietpartij ernstig gewond geraakt nadat hij bij een uitzending van RTL Boulevard aanwezig was. Na zijn optreden zou hij op straat zijn neergeschoten. De 64-jarige misdaadverslaggever werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is een groot onderzoek gestart naar de verdachte van de schietpartij.

Via burgernet werd gevraagd om uit te kijken naar een getinte man met een donkergroene jas met camouflagevlekken. Vlakbij tankstation Haarrijn op de Rijksweg A2 bij Breukelen was een grote politie-actie, waarbij een automobilist werd aangehouden. Mogelijk gaat om de schutter.

Update

Peter R. de Vries is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en vecht daar momenteel voor zijn leven. Er zijn ondertussen drie verdachten aangehouden, waaronder mogelijk ook de schutter.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.