Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 april 2021, 16:26

Moeder op fiets met kind achterop aangereden in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:23 uur

BUNSCHOTEN – Op vrijdag 16 april rond 7:45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Westsingel in Bunschoten. Een vrouw op een fiets met een kind achterop is aangereden door een automobilist. De fietser had voorrang. In voorruit van de auto zit een grote barst. De vrouw is gewond geraakt bij het ongeval.

Het slachtoffer lag op haar buik en had een flinke wond. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp. De politie was snel aanwezig met drie wagens. Ze hebben verband op de wond gedaan omdat het slachtoffer veel bloed verlies had. Ambulancemedewerkers hebben later de zorg overgenomen. Ze is meegenomen naar het ziekenhuis.

De betrokken kind (3) werd opvangen in een auto. Het kind heeft een troostbeer gekregen van de politie. Voor het kind werd een motorambulance opgeroepen. Het kind kon al zelfstandig staan en is waarschijnlijk alleen flink geschrokken.

Het ongeval zorgde voor enige verkeershinder. Agenten hebben een gedeelte van de weg afgesloten voor het verkeer. Een vrachtwagenchauffeur die naar de Albert Heijn moest wist geen andere weg en parkeerde zijn vrachtwagen midden op de rotonde. Enige tijd later is die vertrokken na overleg met een agent.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.