Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 mei 2020, 15:57

Motorrijder gewond bij ongeval in Emst

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

EMST – Op de Vaassensebinnenweg in Emst heeft dinsdagochtend een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een motorrijder raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 10.55 uur. Een groepje motorrijders reed over de Vaassensebinnenweg toen een van hen, een bestelbusje wilde in halen. Het bestelbusje moest uitwijken voor een auto die van een oprit afkwam. De motorrijder moest hierdoor ook uitwijken en belandde met zijn motor in een greppel langs de weg. Omstanders schoten direct te hulp en belde 112.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. De man is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwonding niks bekend. Zijn motor raakte fors beschadigd en werd door de omstanders uit de greppel gevist.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.