Logo 112inBeeld

Motorrijder gewond bij ongeval op de Plantagelaan in Barneveld
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 29 oktober 2022, 17:01

Motorrijder gewond bij ongeval op de Plantagelaan in Barneveld

BARNEVELD – Zaterdagmiddag rond 15:35 uur is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Plantagelaan in Barneveld.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van een witte Seat vanaf de Plantagelaan linksaf de Narcissenstraat in wilde draaien en daarbij de motorrijder die vanuit de andere richting kwam te laat opmerkte. De motorrijder kwam bij de botsing ten val en schoof door tegen een wachtende witte Golf aan. De motorrijder is gestabiliseerd door personeel van de ambulance en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen van alle betrokkenen en geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Dor het ongeval ontstond er een lange file vanuit de richting van de Churchillstraat.

Locatie

112 Melding

15:36:40 29-10-22 Aanrijding letsel Plantagelaan Narcissenstraat Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.