Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 juli 2021, 16:41

Motorrijder op de Donkervoorterweg in Barneveld verremt zich en komt ten val

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

BARNEVELD – Een motorrijder is zondagochtend op de Donkervoorterweg in Barneveld gewond geraakt nadat de man hard met zijn motorfiets onderuit ging bij een verkeerde remmanoeuvre.
Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk.

De man reed rond 10.30 uur met een groep van zo’n zes andere motorrijders vanaf de Valkseweg de Donkervoorterweg op. Na een paar honderd meter moest de man remmen waarbij de voorzijde van de motorfiets door grind op de weg wegschoot. Het slachtoffer kwam hierbij hard ten val en schoof, zoals de sporen op het wegdek laten zien, enkele tientallen meters door om aan de andere zijde van de weg in de berm tot stilstand te komen.

De motorfiets raakte zwaar beschadigd en is bij een boerderij in de buurt gestald. De politie sloot in eerste instantie de Donkervoorterweg af maar omdat er geen verder onderzoek wordt ingesteld kon de weg na zo’n 20 minuten weer worden vrijgegeven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.