Redactie ongeval 0 reactie(s) za 20 mei 2023, 16:47

Motorrijders met elkaar in botsing tijdens toertocht; één gewonde naar het ziekenhuis

UDDEL – Twee motorrijders zijn zaterdagmiddag tijdens een toertocht in Uddel met elkaar in botsing gekomen. Eén van hen raakte gewond en is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 13.30 uur op de Kootwijkerweg N302, in de buurt van Uddel. Een motorrijder die deel uit maakte van een groep, van zo’n tien motoren, tikte een andere motor van achteren aan waardoor hij ten val kwam. De motorrijder raakte gewond en moest door het toegesnelde ambulancepersoneel worden verzorgd. Na behandeling ter plekke, is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van de betrokkenen en getuigen een verklaring opgenomen. Een rijstrook was vanwege het ongeluk afgesloten. Het verkeer werd langs het ongeval geleid.

De twee motoren raakten beiden licht beschadigd.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

13:36:49 20-05-23 Aanrijding letsel N302 Re - Kootwijkerweg 128,2 Uddel Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.