Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 maart 2021, 17:29

Motorrijders zwaargewond bij ongeval op de A50 bij Loenen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

LOENEN – Op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn, ter hoogte van Loenen heeft dinsdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee zwaargewonden gevallen.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur. Een motorrijder en zijn bijrijder gingen door nog onbekende oorzaak onderuit. Meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Omstanders waaronder een vrachtwagenchauffeur en een militair schoten de slachtoffers te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Deze waren snel ter plaatse en namen de zorg over.

Beide slachtoffers raakte zwaargewond en werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval en de daarop volgende hulpverlening en sporenonderzoek werden de twee rechterrijstroken afgesloten. Dit zorgde voor een forse file vanaf Arnhem richting Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.