Redactie — 1121 reactie(s) — za 18 september 2021, 13:41

Mountainbiker in Apeldoorn zwaargewond na val

APELDOORN – Een mountainbiker is zaterdagochtend tijdens een ritje door het bos zwaargewond geraakt na een val. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Rond 10.20 uur wilde de mountainbiker over een heuveltje heen springen met zijn fiets op het sportpark Ordenbos, hij kwam verkeerd terecht met zijn voorwiel waarna hij over de kop sloeg. De man raakte zwaargewond. Omstanders schoten te hulp en belde direct 112. Twee ambulances, een officier van dienst en een politiewagen kwamen ter plaatse om de gewonde man te helpen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, deze mocht echter niet vliegen vanwege de mist. Het traumateam reed daarom met de auto richting Apeldoorn. In overleg werd besloten dat de ambulance vanuit Apeldoorn met spoed richting Arnhem reed en dat daar de trauma- arts in de ambulance stapte om mee te rijden naar het ziekenhuis in Nijmegen.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de omstanders die direct hulp boden. De fiets van het slachtoffer wordt tijdelijk gestald bij AV34.

Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ferdinand
ferdinand
Offline
28 dagen geleden

dat is niet zo best

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons