Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 29 september 2023, 18:26

N786 tussen Beekbergen en Loenen afgesloten na ongeval

LOENEN – Op de Beekbergerweg (N786) tussen Beekbergen en Loenen heeft vrijdag aan het einde van de middag een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Bij het ongeluk waren drie personenauto’s betrokken. Een bestuurder raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur nadat de bestuurder van een grijze Nissan de bocht niet nam en rechtdoor reed. De automobilist kwam hierdoor op de verkeerde weghelft terecht, ramde een witte BMW die op zijn beurt weer een lantaarnpaal ramde en een Volvo. De ravage na het ongeluk is groot. Drie zwaar beschadigde auto’s, verspreidt over enkele tientallen meters en een lantaarnpaal die volledig in de kreukels lag.

Vlak na het ongeluk zijn er twee ambulances en meerdere politiewagens ter plaatse. Terwijl agenten het verkeer regelen en verklaringen opnemen om precies duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft plaatsgevonden, worden er in de ambulances twee automobilisten nagekeken. Het gaat om de bestuurder van de Nissan (die uiteindelijk tegen een boom tot stilstand is gekomen) en de bestuurder van de BMW.

Hoewel de schade aan alle drie de voertuigen groot is. Raakte niemand ernstig gewond. De bestuurder van de Nissan is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij.

De N786, een belangrijke route tussen Apeldoorn en Loenen, is lange tijd volledig afgesloten geweest wat resulteerde in lange files. Ook op de afrit van de A50 (afrit Loenen) kwam het verkeer vast te staan.

Inmiddels is een rijbaan vrijgegeven totdat de bergers de voertuigen gaan afslepen. Het verkeer wordt om en om langs het ongeluk geleid. De provincie laat een installatie bedrijf komen voor de uit de grond gereden lantaarnpaal.

Locatie

112 Melding

16:57:41 29-09-23 Aanrijding letsel (personenauto) N786 - Beekbergerweg 5,0 Loenen 603190 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.