Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 augustus 2021, 19:19

Omstander ongeval in Apeldoorn aangehouden na beledigen agenten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur
APELDOORN – Bij een ongeval op de kruising Savornin Lohmanstraat met de Kayersdijk in Apeldoorn zijn donderdagmiddag jongetje en een 76-jarige man gewond geraakt. Na het ongeval beledigde een omstander politieagenten, waarna de man werd overmeesterd en aangehouden.

De man en de jongen zaten op een fiets en werden aangereden door de auto van een 77-jarige vrouw uit Apeldoorn. De slachtoffers zijn behandeld in de ambulance. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Agenten die op de plaats van het ongeval aanwezig waren, werden lastiggevallen door een omstander die uit het niets dreigend op hen af kwam lopen. De man beledigde de agenten, waarop de agenten hem weg duwden en de man op de grond viel. Hierna ontstond een schermutseling waarbij één agent sloeg de man met zijn wapenstok. Vervolgens stapte de man in een auto die hem oppikte en schold hij de agenten uit. Hierop werd hij uit de auto gesleurd door de agenten die hem op de grond neerlegden en de man boeiden en aanhielden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.