Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) ma 02 mei 2022, 17:06

Onderzoek naar identiteit en doodsoorzaak van in water gevonden man

Laatst bijgewerkt: maandag 17:06 uur
ROTTERDAM – In het water aan de Aelbrechtskade nabij de Lage Erfbrug in Rotterdam-Delfshaven is zondag 1 mei aan het begin van de avond het lichaam van een overleden man gevonden. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man en naar de wijze waarop hij te water is geraakt. Daarbij is de hulp van het publiek welkom.

Zondagavond rond zeven uur zag een voorbijganger het lichaam in het water en alarmeerde direct de politie. Die heeft het lichaam geborgen en is direct een onderzoek gestart. Daarbij is onder andere gekeken naar de bij de politie bekende vermiste personen. Het onderzoek heeft tot nu toe nog niet geleid tot de identiteit van de man. Ook is er nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak en de toedracht van het te water raken.

De politie komt graag in contact met alle mensen die deze dagen op de Aelbrechtskade iets hebben gezien wat met dit onderzoek te maken kan hebben. Ook komt de politie graag in contact met iedereen die een vermoeden heeft wie deze man zou kunnen zijn. Het gaat om een man met het volgende signalement:

  • rond de 1.83 meter lang
  • blanke huidskleur
  • grijs gemêleerd kort haar
  • geschoren baardje
  • bruine ogen
  • geen gebit
  • normaal, redelijk gespierd postuur.
  • litteken op de buik van 15 cm van kennelijk een operatie

Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een Jack&Jones shirt, een H&M overhemd en zwart vest erover met witte streep op de mouw met capuchon, Van Hummel schoenen/gympies maat 43 licht van kleur.

Contact
Heeft u informatie voor het onderzoek bel dan alstublieft met 0900-8844. Wilt u anoniem tippen, bel dan 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.