Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 07 februari 2021, 16:26

Ongevallen op de A1 door gladheid, vrachtwagen vast in sneeuw

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

APELDOORN / KOOTWIJK – Op de A1 richting Apeldoorn bij afslag Kootwijk heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder is door de gladheid in combinatie met de sneeuw in de bocht van de weg afgeraakt. De auto is hierbij tegen de vangrail aangekomen en daardoor in tegengestelde richting op de rijbaan gekomen. De weg is deels afgesloten vanwege de bergingswerkzaamheden van de auto. Er raakte niemand gewond.

Een stuk verder op de A1 van Apeldoorn naar Kootwijk, is een vrachtwagenchauffeur van de weg geraakt en vast komen te zitten in een dik pak sneeuw in de berm. Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft samen met de chauffeur geprobeerd de sneeuw weg te scheppen maar echter zonder resultaat.

De rechterrijstrook is vanwege het voorval afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.