Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 augustus 2020, 20:58

Opnieuw ongeval in Willemstunnel Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

ARNHEM – Opnieuw heeft er een ongeval plaatsgevonden in de beruchte Willemenstunnel in het centrum van Arnhem. Het ongeval gebeurde woensdagavond omstreeks 19.50 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder de brandweer. Dit omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten een auto aan die tegen de muur van de tunnel was aangebotst. Hierbij raakte voor zover bekend een persoon lichtgewond. Hij is ter plaatse behandeld en onderzocht. De man zat samen met een hondje in de auto, het dier lijkt geen letsel te hebben overgehouden aan het ongeval.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Vermoedelijk is de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt geraakt. Een rijstrook is afgesloten. De auto wordt door een berger afgesleept. In de Willemstunnel is het wel vaker raak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.