Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 augustus 2021, 18:28

Opnieuw ongeval op ‘dodenweg’ tussen Apeldoorn en Eerbeek

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

LOENEN – Op de kruising Voorsterweg met kanaal Zuid in Loenen heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Niemand raakte gewond maar beide voertuigen raakten fors beschadigd.

Het verkeersongeval vond rond 15:15 uur plaats. De politie kwam ter plaatse om te assisteren met het invullen van de schadeformulieren. Volgens de politie kwam de Volkswagen Golf vanaf de Voorsterweg en reed de Peugeot over Kanaal zuid. Beide voertuigen raakte dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept door een berger.

Zo’n twee maanden geleden bepaalde de provincie en gemeenten dat de maximumsnelheid van 80 naar 60 kilometer per uur moest worden teruggebracht. Op deze weg vonden namelijk veel ‘ernstige’ ongelukken plaats. Doormiddel van de snelheidsmaatregel hopen de provincie en gemeenten het aantal ongevallen terug te brengen.

Desondanks vond vandaag dus toch een ongeval plaats op de ‘dodenweg’. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk maar vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.