Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) di 19 september 2023, 18:00

Overleden man en zwaargewonde vrouw aangetroffen in woning Eerbeek

EERBEEK – In een woning aan de Korhoen in Eerbeek is dinsdagmiddag het lichaam gevonden van een overleden man. In dezelfde woning werd ook een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De politie doet onderzoek en gaat uit van een misdrijf. 

Rond 14.15 uur kregen de hulpdiensten een 112 melding binnen van een reanimatie. Meerdere hulpdiensten, waaronder een tal van politiewagens, vier ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de rustige nieuwbouwwijk in het noordelijke gedeelte van Eerbeek. 

In de woning werd een overleden man aangetroffen. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plekke. In de woning werd ook een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Zij is door medisch personeel gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Een arts van de traumahelikopter was meegereden in de ambulance. 

De politie heeft een deel van de woonwijk afgezet met linten. Zij doen momenteel sporen onderzoek. Ook is er een pd unit neergezet. 

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Volgens een woordvoerder van de politie gaan zij momenteel uit van een misdrijf. 

Locatie

112 Melding

14:29:11 19-09-23 A1 (AED) (DIA) 13991 Korhoen 6961 Eerbeek 84104 // regio 06 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.