Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) wo 02 november 2022, 19:59

Overleden persoon in Nijkerk blijkt levensechte sexpop

NIJKERK – De politie in Nijkerk heeft woensdagavond de Havenlijn / Gildenstraat afgesloten, dit na een mogelijke vondst van een overleden persoon.

Meerdere medewerkers van de forensische opsporing zijn aanwezig en doen onderzoek naar een lichaam in het water aan de Havenlijn. Na onderzoek bleek het te gaan om een levensechte sexpop. Hoe de pop daar terecht is gekomen, is niet bekend. Omwonenden reageren in eerste instantie geschokt na het horen dat er een lichaam werd aangetroffen in het water. Nadat het duidelijk werd dat het om een sexpop zou gaan moest iedereen hardop lachen. Een buurtbewoner heeft aangeboden om de sexpop met zijn bus te vervoeren naar het politiebureau, dit omdat de pop erg zwaar is en vies.

De Forensische opsporing heeft inmiddels zijn spullen ingepakt en de omgeving is weer vrijgegeven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.