Logo 112inBeeld

Overstekende fietsers aangereden door bestelauto op de Loolaan in Apeldoorn
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 14 september 2022, 13:20

Overstekende fietsers aangereden door bestelauto op de Loolaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:23 uur
APELDOORN – Een automobilist heeft woensdagochtend twee fietsers aangereden op Loolaan in Apeldoorn. Een vrouw raakte bij de aanrijding dusdanig gewond dat zij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur op de kruising Loolaan met Daendelsweg. De bestuurder reed met zijn rode bestelauto vanaf ze Daendelsweg en wilde de Loolaan op rijden richting de Grote Kerk. Twee fietsers die op dat moment de Loolaan wilde oversteken werden door de bestuurder over het hoofd gezien waarna zij beiden ten val kwamen. Een vrouw raakte bij de botsing gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde vrouw waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zou verwondingen aan haar hand en benen hebben. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De politie heeft van alle betrokkenen een verklaring opgenomen. Waardoor de automobilist de twee fietsers over het hoofd zag is nog onduidelijk.

Locatie

112 Melding

09:36:47 14-09-22 Aanrijding letsel Daendelsweg Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.