Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 februari 2021, 21:23

Overval op Jumbo supermarkt in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:25 uur

VEENENDAAL – Woensdagavond 17 februari rond 20.20 uur is de Jumbo supermarkt aan de Paddestoelenlaan in de wijk Petenbos overvallen. Of er buit is gemaakt is, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek en ondervraagt medewerkers van de supermarkt.

Twee daders zouden gevlucht zijn. Er is veel politie ter plaatse en er cirkelt een politiehelikopter boven de wijk. Ook is er veel publiek op straat.

Aanhouding

Een agent zag op het station in Veenendaal een jongen staan die paste in het signalement. Deze jongen, 17 jaar uit Utrecht, is in de trein bij Driebergen aangehouden.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller. Een getuige heeft gezien dat de overvallers de scooter dumpten naast een fietspad en verder renden richting de Dijkstraat. Op het moment van de overval droegen ze beiden donkere kleding en had hij een capuchon op.

Heeft u informatie over deze overval? Weet u wie de tweede overvaller is? Of misschien heeft u wel camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.