Redactie overval 0 reactie(s) zo 30 april 2023, 1:57

Overvaller dringt woning binnen aan de Liendertseweg en raakt in gevecht met bewoner

Laatst bijgewerkt: zondag 23:34 uur
AMERSFOORT – Zondagochtend 30 april om 00.30 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Liendertseweg in Amersfoort.

Even na middernacht heeft een onbekende man aangebeld bij een woning. De bewoner, een oudere man deed zijn voordeur open waarna de overvaller met geweld de woning binnendrong. Het slachtoffer en de overvaller raakte in gevecht in de woning met een hoop geschreeuw. De overvaller is de woning vervolgens uitgerend en vermoedelijk op een fiets vertrokken. Het is onbekend of de overvaller buit heeft gemaakt. Het slachtoffer, een oudere man is hulp gaan zoeken bij zijn buren waar vervolgens 112 werd gebeld.

Het slachtoffer raakte tijdens de overval niet gewond. De politie is een grote zoekactie gestart in de omgeving van de woning. Ook agenten ter plaatse deden onderzoek in de woning en hebben met speciale zakken bewijsmateriaal veiliggesteld.

Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

00:31:52 30-04-23 Incident Liendertseweg Amersfoort Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.