Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 augustus 2021, 15:51

Paard in Nijbroek schrikt van zwaan en belandt in diepe sloot

Laatst bijgewerkt: maandag 17:18 uur
NIJBROEK – Een paard is zondagochtend geschrokken van een zwaan en belandde in een sloot. Het paard trok tijdens het voorval ook nog een koets met daarin een vrouw, zij bleef ongedeerd.

Het incident vond rond 11.00 uur plaats aan de Zeedijk in Nijbroek. Het paard was in een redelijk diepe sloot terecht gekomen en kon er niet meer uit. Hierop werd de brandweer ingeschakeld. De korpsen Terwolde, Heerde en Oene reageerden op de melding en waren snel ter plaatse. Na zo’n uur kreeg de brandweer het paard eindelijk weer op de kant. Het dier lijkt er ongeschonden vanaf te zijn gekomen. Het koste de brandweer behoorlijk wat tijd omdat het paard met de poten vast zat in de modder.

De Zeedijk was vanwege het incident enige tijd deels afgesloten. De koets en een stenenmuurtje liepen enige schade op door het incident.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.