Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:15:21 : Nieuwe Es Sleeuwijk 10441 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-151 (Waalwijk)
dinsdag 18 december 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|12

STEENDEREN - Afscheid nemen bestaat niet. Toch gebeurde het bij de brandweer in Steenderen. Postcommandant en brandweerman in hart en nieren, Wilger Geurts, nam na 34 jaar afscheid bij de brandweer in Steenderen. Sinds 2005 was het postcommandant van het korps.

 

Sinds korte tijd woont de liefhebbende commandant in Eerbeek. Daar zal hij vanaf 1 januari bij de brandweer als chauffeur in dienst treden. Voor hij naar Eerbeek verhuisde, woonde Geurts aan de Paardestraat in Steenderen. Sinds enkele weken is zijn huis verkocht. Terwijl hij maandagavond op de kazerne aanwezig was, ging ...

GISTEREN 17|12

HOOGLAND - Maandagavond 17 december heeft een kettingbotsing plaats gevonden op de Bunschoterstraat (N199) bij Hoogland.

 

Rond het avond uur ging het mis tussen de Maatweg en de Zevenhuizerstraat/Coelhorsterweg, vlakbij het TINQ tankstation. De drie auto's reden op de linker rijstrook in de richting van Bunschoten en botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar.

 

De politie heeft de betreffende rijstrook afgesloten en helpt de betrokken bij het invullen van de schade formulieren. Een berger is ter plaatse om de voertuigen die niet meer op eigen kracht verder kunnen af ...

GISTEREN 17|12

EDE - Op het fietspad van de Dr. W. Dreeslaan ter hoogte van het ziekenhuis in Ede heeft maandag 17 december een aanrijding tussen een brommer en een fietser plaatsgevonden. Daarbij is één persoon gewond geraakt.

 

Het slachtoffer wordt door het ambulancepersoneel behandeld.

1/1

GISTEREN 17|12

EPE - De politie heeft een minderjarige jongen uit Epe aangehouden naar aanleiding van een bommelding bij een middelbare school in Epe op maandagochtend 17 december.

 

De politie startte een onderzoek nadat in een post op Instagram werd gesuggereerd dat er een bom zou ontploffen op de middelbare school. Explosievendeskundigen van de politie hebben de melding onderzocht en trokken de conclusie dat de melding vals was. Daarna werd een onderzoek gestart naar degene die de post heeft geplaatst. Daar kwam de minderjarige jongen in beeld. Hij werd in de loop van de dag aangehouden en is ...

GISTEREN 17|12

BARNEVELD - Maandagmiddag zijn op de Scherpenzeelseweg in Barneveld een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.10 uur.

 

De scooterrijder raakte hierbij gewond en is na behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere controle. De scooter raakte bij de aanrijding flink beschadigd.

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

ZONDAG 09|12

ZWOLLE - Afgelopen nacht, zondag 9 december, heeft een onbekende man vier personen geprobeerd te beroven in hun auto op een parkeerplaats aan de Floresstraat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit voorval.

 

De slachtoffers zaten rond 03.30 uur te wachten in hun auto toen een onbekende man aan het portier trok en geld eiste. Hij dreigde met geweld. Op een gegeven moment kon één van de slachtoffers het portier dichttrekken, waardoor de bestuurder van de auto weg kon rijden. Eén van de slachtoffers ziet daarop de onbekende man in een groene auto stappen en ...

Meer artikelen