Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:06:17 Oisterwijk Rit: 129010 Eh: 20147 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-147 (Tilburg)
donderdag 13 augustus 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 13|08

REGIO - In diverse plaatsen in de Achterhoek hebben donderdavond 13 augustus de regen- en onweersbuien voor de nodige overlast gezorgd. Zo ook in buurtschap Kranenburg, bij Vorden.

 

In een woning aan de Banenkamp in Kranenburg was in een kelder een flinke hoeveelheid water naar binnengekomen. Een omstander, tevens fotograaf van deze site, hielp de bewoner de nodige inventaris veilig te stellen. Een groot tv-scherm overleefde het niet. De brandweer wist het water in de kelder snel weg te pompen. Overige buurtbewoners hadden in eerste instantie niet door wat er gaande ...

VANDAAG 13|08

STEGEREN - Een bestuurder is vanmiddag gewond geraakt, nadat hij met zijn auto van de weg reed op het Zwarte Pad ter hoogte van de N36.

 

De auto raakte door onbekende oorzaak van de weg. Hij schoot eerst via de rechter geleiderail linksom het talud af 15 meter naar beneden. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

VANDAAG 13|08

AMERSFOORT - Donderdagavond 13 augustus rond 18.20 uur is een grote brand uitgebroken in een loods aan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort.

 

De brand woedt in een loods waar afval ligt opgeslagen van Hartog Containers. Zwarte rook trekt over de stad. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

VANDAAG 13|08

AMSTERDAM - Op de Honselersdijk in Amsterdam hebben agenten een man met een mes neergeschoten die zichzelf en agenten bedreigde. Na het schietincident zijn agenten direct gestart met reanimeren, helaas heeft dat niet mogen baten en is de man komen te overlijden. Het betreft een 23-jarige man met de Duitse nationaliteit.

 

Zoals gebruikelijk bij incidenten waarbij de politie geweld heeft toegepast en betrokkenen ernstig letsel hebben opgelopen of zijn overleden, doet de Rijksrecherche onderzoek.

 

1/1

VANDAAG 13|08

HILVERSUM - Op de Vreelandseweg (N201) is woensdagavond 12 augustus een ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij is een 19-jarige scooterrijder uit Baambrugge om het leven gekomen. De politie is op zoek naar getuigen.


Rond 22:15 uur reed de man op zijn scooter op het fietspad langs de Vreelandseweg in de richting van Kortenhoef. Door nog onbekende oorzaak reed hij tegen een betonnen muur van de geluidswal aan. Een getuige is op de plaats van het ongeluk begonnen met reanimeren. Daarna kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer bezweek even later in een ambulance aan zijn ...

GISTEREN 12|08

ROTTERDAM - De politie stelt een onderzoek in naar het schietincident van woensdagavond aan de Emelissedijk in Rotterdam. Voor zover nu bekend raakte daarbij niemand gewond.


Schoten
Getuigen hadden om ongeveer 18.15 uur enkele schoten gehoord in- of vanuit een portiek. Nadat agenten een onderzoek hadden ingesteld bleek er daadwerkelijk te zijn geschoten, maar van een gewonde was vooralsnog geen sprake. Een dame, die bij de portiek was, zakte echter wel in elkaar en moest door ambulancepersoneel worden onderzocht. Zij is later naar een ziekenhuis vervoerd.

 

Drie aanhoudingen
In ...

ZONDAG 26|07

ROLDE - Tussen vrijdag 24 juli 2020 11:45 uur en zaterdag 25 juli 2020 08:45 uur, is er ingebroken in een woning aan de Drentse Statenlaan in Rolde. De dader(s) hebben ook een grijze Volkswagen T-Cross voorzien van het kenteken: G-423-SP meegenomen vanaf de oprit.


Heeft u iets gezien? Heeft u de auto zien rijden? of heeft u camera's die mogelijk iets hebben opgepikt? Laat het de politie weten via het algemene nummer 0900-8844.

Meer artikelen