Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:29:04 Helene Swarthplantsoen Hazrdk : Frkdk 16162 16173 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 16-173 (Regio Leiden - Bollenstreek)...
zaterdag 31 oktober 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 31|10

EDE - In Ede is wederom een geparkeerde auto zwaar beschadigd door brand. In de nacht van vrijdag op zaterdag 31 oktober werd een autobrand gemeld aan de Edisonstraat. Volgens 112 Meldingen Ede kwam de melding om 01:51 uur binnen bij de hulpdiensten. De brandweer heeft het vuur geblust.

 

Het lijkt er op dat de auto is overgoten met een brandbare vloeistof en is aangestoken. De politie doet onderzoek. In de nacht van donderdag op vrijdag 30 oktober ging een geparkeerde auto in vlammen op voor een woning aan de James Wattstraat.

 

 

...

GISTEREN 30|10

VEENENDAAL - Vrijdagavond 30 oktober rond 18.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A12 bij Veenendaal. Een personenauto ligt ondersteboven op de weg. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Bij het ongeval is zeker een persoon gewond geraakt.

 

Twee van de drie rijbanen waren afgesloten. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Het voertuig was afgesleept door het bergingsbedrijf. Een andere automobilist, die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is, is door gereden. De politie doet onderzoek omdat het niet duidelijk is of het eenzijdig is. Door het ...

GISTEREN 30|10

EDE - Op de afrit van de A30 in Ede is vrijdagmiddag een personenauto uit de bocht gevlogen en frontaal tegen een vrachtwagen gebotst. Brandweer en ambulance werden opgeroepen om bijstand te verlenen. De bestuurder van de auto is door de brandweer uit de auto geholpen en na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De auto en de vrachtwagen zijn zwaar beschadigd geraakt. De op,- en afrit van de A30 is vanwege het ongeval volledig afgesloten.

GISTEREN 30|10

EDE - Vrijdagmiddag 30 oktober rond 15.15 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A12 in Ede. Een bestelbus bus met aanhanger zijn gecrasht op snelweg. Zowel de bestelbus als de aanhanger zijn gekanteld.

 

Door het incident zijn twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf zal de heeft de aanhanger en de bestelbus weer op zijn wielen geplaatst en geborgen.

GISTEREN 30|10

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 30 oktober rond 12.40 uur heeft een uitslaande brand gewoed in een slaapkamer van woning aan de De Verwondering in Amersfoort. De aanwezigen hebben de woning op tijd kunnen verlaten. De twee poezen zijn opgevangen bij de overburen.

 

De brandweer heeft de brand weten te blussen. Hoe de brand in de slaapkamer is ontstaan, is niet duidelijk. In de woning word geklust. De bewoners hadden de woning pas sinds kort betrokken.

DONDERDAG 29|10

AMSTERDAM - Afgelopen donderdagnacht 29 oktober is een 20-jarige man slachtoffer geworden van een overval en mishandeling in de Vianenstraat. De recherche is op zoek naar getuigen en doet onderzoek.

Omstreeks 00:30 uur kwam bij de politie de melding binnen van een overval op een lachgaskoerier. Het slachtoffer wilde een bestelling afleveren toen hij op straat plotseling werd aangevallen. Meerdere personen benaderde het slachtoffer en begonnen hem direct te slaan en te schoppen over zijn lichaam. Het slachtoffer kwam ten val, maar werd nog steeds mishandeld.

 

Na de mishandeling ...

WOENSDAG 28|10

AMSTERDAM - Een man die zich uitgaf als nepagent kreeg gisteren de verrassing van zijn leven. Samen met twee anderen reed hij rond met een blauwe flitslamp voorin zijn voertuig en stopte bij een geparkeerde auto.


Hij sprak de inzittende van de geparkeerde auto aan en liet daarbij zijn politiebadge zien. Waar hij niet op rekende was dat de man die hij aansprak een échte politie collega was, die daar samen met zijn partner in privétijd zat. De echte politie collega rook onraad en vroeg om een fatsoenlijke legitimatie maar ging – toen die achterwege bleef – snel over tot actie. Met hulp ...

Meer artikelen