Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:25:51 13177 Rit 7813 Amstelveen Uilenstede 1183AB Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-177

Ambulance 13-177

vrijdag 24 januari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|01

AMERSFOORT - Donderdagavond 23 januari zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen maar de Flierbeeksingel in Amersfoort ter hoogte van rotonde de Stier.


Een automobilist heeft een voetganger over het hoofd gezien op de rotonde en aangereden. De voetganger werd ongeveer 10 meter op zijn motorkap meegenomen.


De voetganger is door ambulancemedewerkers nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

GISTEREN 23|01

BENNEKOM - Donderdagavond 23 januari rond 18.40 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Edeseweg in Bennekom.

 

De bestuurster van een personenauto is door onbekende oorzaak tegen twee verkeerspalen gebotst. De auto liep flinke schade op, ook is een ander voertuig beschadigd geraakt door de verkeersborden. Er is niemand gewond geraakt.

GISTEREN 23|01

EDE - Donderdagmiddag 23 januari rond 13.30 uur is brand ontstaan in een auto aan de Marconistraat in Ede.

 

Medewerkers van een bedrijf die de autobrand opmerkte hebben een eerste blus poging gedaan. De brandweer heeft het bij aankomst overgenomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

GISTEREN 23|01

ROTTERDAM - Donderdagmiddag 23 januari is een verhoogde concentraties koolmonoxide ontstaan, hierdoor zijn woningen en kinderdagverblijf aan de Hilledijk in Rotterdam ontruimd.

 

De brandweer verricht metingen. Vanwege het verhoogd concentraties werd de Hilledijk afgesloten voor al het verkeer. Verkeersregelaars zijn ingeschakeld om weggebruikers de juiste route te laten volgen.

 

Volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond zijn er 36 woningen ontruimd. Ambulancepersoneel heeft zes mensen nagekeken. Daar zat één kind bij. Niemand hoeft naar het ziekenhuis.

 

Rond ...

GISTEREN 23|01

ROTTERDAM - Donderdagmorgen 23 januari rond 0.50 uur heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Giessenweg in Rotterdam.

 

De bestuurder van een auto met Pools kenteken is na de aanrijding op de vlucht geslagen. De bestuurder van de andere auto is behandeld in een ambulance hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De twee auto's zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

DONDERDAG 16|01

EDE / VEENENDAAL / WAGENINGEN - Van de rekening van een bejaarde inwoonster uit Wageningen worden op dinsdag 27 september 2019 meerdere bedragen afgeschreven.

 

Na de uitzending van BureauGLD heeft de politie meerdere tips met namen binnengekregen. Een 41-jarige vrouw en een 39-jarige man uit Ede zijn aangehouden.

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

Meer artikelen