Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:39:01 Wekeromsedijk Wekerom 6733BL 55533 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

zaterdag 20 juli 2019

Archief

Veel schade bij aanrijding op de Huissensestraat

Gemaakt: Maandag, 18 maart 2019 15:54

ARNHEM - Maandagmorgen omstreeks 10:24 uur zijn twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op de t splitsing Huissensestraat / Ir. Molsweg.

 

De blauwe auto wilde vanaf de Huissensestraat de Ir.Molsweg inrijden en zag daarbij waarschijnlijk de Opel Astra over het hoofd. De bestuurster van de blauwe Ford is ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel. De andere inzittende kwam met de schrik vrij. De bestuurders hebben ook een blaas test gedaan. Beide voertuigen hebben flinke schade. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen.

Groenmedewerker mishandeld op de Edisonlaan in Apeldoorn

Gemaakt: Maandag, 18 maart 2019 16:05

APELDOORN - Een groenmedewerker is maandag 18 maart mishandeld op de Edisonlaan in Apeldoorn. De groenmedewerker heeft meerdere klappen gekregen. Omstanders schoten te hulpen en hebben de verdachte aangehouden in afwachting van de politie.

 

Over de aanleiding van de mishandeling is niets bekend.

Laptop aangetroffen in vanuit Dedemsvaart gestolen auto

Gemaakt: Maandag, 18 maart 2019 16:32

ZWOLLE / DEDEMSVAART - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft de politie in Zwolle twee personen aangehouden voor diefstal van een voertuig. Het voertuig was gestolen in Dedemsvaart.

 

Na een achtervolging door het centrum van Zwolle reden de personen zich klem en konden zij aangehouden worden. Tijdens de aanhouding troffen agenten bij een van de verdachten een laptop aan. Wij vermoeden dat deze van diefstal afkomstig is. Herkent u deze laptop of weet u van wie deze laptop is? Neem contact op via 0900-8844.

Spookrijder op de John Frostbrug komt in botsing met reclamemast

Gemaakt: Maandag, 18 maart 2019 23:15

ARNHEM - Maandagavond omstreeks 20:10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Nijmeegseweg ter hoogte van de John Frostbrug.

 

De grijze auto kwam vanuit het centrum richting Zuid, de bestuurster nam aan het einde van de John Frostbrug de verkeerde rijbaan, ze reed daarbij tegen het verkeer in. Ze zag ineens de rode auto op zich afkomen, hier bij week ze uit naar rechts en raakte hierbij een reclamemast. De rode auto kon een aanrijding niet voorkomen en raakte de grijze auto in de zijkant. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De VOA is ter plaatsen gekomen voor onderzoek.

Veel schade bij aanrijding in het buitengebied van Nijkerk

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 15:20

NIJKERK - Op de kruising Wolfsesteeg met de Schoolstraat in het buitengebied van Nijkerk is dinsdagmorgen een ongeval gebeurd. Rond 07:45 uur knalde twee auto's op elkaar. De schade is groot.

 

Het ongeval is ontstaan door een voorrangsfout. Een auto kwam in de sloot tot stilstand. Niemand raakte uiteindelijk gewond bij het ongeval. De kruising was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.

Schade bij aanrijding op de Arnhemseweg in Beekbergen

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 15:35

BEEKBERGEN - Op dinsdagochtend 19 maart heeft er iets na 08.00 een aanrijding plaatsgevonden op de Arnhemseweg (N788) ter hoogte van Beekbergen.

 

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Beide bestuurders zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Vanwege het ongeval was een rijbaan afgesloten. Het verkeer werd om het ongeval heen begeleid.


Door het ongeval ontstond er een grote file vanaf de afrit A50 richting Apeldoorn. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Gewonde bij woningbrand aan de Van Pallandtmarke in Zwolle

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 16:54

ZWOLLE - De brandweer van Zwolle is dinsdagmiddag omstreeks 16:00 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Van Pallandtmarke in Zwolle.


Ter plaatse bleek er wat gesmeuld te hebben in de woning. Op het moment dat de brand ontdekt werd was er een vrouw alleen thuis, zij is nagekeken in de ambulance. Wat er gebrand heeft is niet bekend.

Passerende automobilisten blussen autobrand langs de N302 bij Harderwijk

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 17:02

HARDERWIJK - De hulpdiensten zijn dinsdag 19 maart uitgerukt voor een autobrand op de N302 tussen Lelystad en Harderwijk. Er bleek brand te zijn ontstaan in het motorcompartiment van een auto.

 

Door twee toevallig passerende busjes van Kling Brand Beveiliging werden de eerste vlammen gedoofd. De met spoed ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand geblust. De politie heeft vanwege de brand één rijstrook afgesloten.

Brandweer redt kat uit de gracht in Amersfoort

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 17:45

AMERSFOORT - Op dinsdag 19 maart moest de brandweer uitrukken voor een dier in nood aan de Langegracht in Amersfoort.

 

De duikers van de brandweer gingen met behulp van een ladder het water in om een kat te redden. De kat was in het water terecht gekomen en was daarna via een gat in de muur weer op het droge gekomen.

 

Omdat de kat niet zelfstandig weer op de straat kon komen kwam de brandweer in actie. De dierenambulance heeft de kat meegenomen met onderkoelingsverschijnselen.

Aanrijding bij uitrijden parkeergarage in Barneveld

Gemaakt: Dinsdag, 19 maart 2019 19:11

BARNEVELD - Op het Nijverheidsplein in Barneveld heeft dinsdagmiddag rond 17:45 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De Volvo kwam uit een parkeerkelder en zag de Tesla over het hoofd.

 

Niemand raakte uiteindelijk gewond. De schade aan de auto's is aanzienlijk.