Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:07:32 13112 Rit 32093 Noorderbreedte 1034PN Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-112 (GGD Amsterdam)
zondag 11 april 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 10|04

HILVERSUM - Zaterdagavond 10 april rond 19.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum.

 

Een E-biker was hier geschept door een personenauto en ernstig gewond geraakt. Voor het slachtoffer kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd na behandeling met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

 

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten voor verkeer.

GISTEREN 10|04

EDE - Zaterdagavond rond 19.25 uur zijn twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing gekomen op de Kamerlingh Onnesweg in Ede. Dit gebeurde ter hoogte van de Albert Heijn XL.

 

Brandweer, ambulance en politie werden volgens 112 Meldingen Ede met spoed opgeroepen. Voor zover nu bekend is daarbij persoon gewond geraakt. Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend.

GISTEREN 10|04

HOOGVLIET ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 10 april rond 13.25 uur is brand ontstaan in een schuur aan de Klaproos in Hoogvliet Rotterdam. Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand. Het schuurtje achter een woning is door de brand volledig verwoest.

 

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om uitbereiding te kunnen voorkomen. Bij de brand raakte niemand gewond. Over de oorzaak is nog niks bekend.

GISTEREN 10|04

KAMPEN - Op zaterdag 10 april rond 11 uur is brand ontstaan in een woning aan de Jacob Catsstraat in Kampen. Het betrof een forse brand in de keuken.

 

Brandweerlieden hebben de brand geblust. Meerdere brandweervoertuigen waren aanwezig. Door de brand heeft de keuken forse schade opgelopen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Niemand raakte bij de brand gewond.

1/1

VRIJDAG 09|04

ARNHEM - Op donderdagavond is een groot crystal meth lab aangetroffen in een loods in het buitengebied van Arnhem. Een verdachte, 34 jaar oud met een Zweeds paspoort, is aangehouden.


Na de binnengekomen informatie over een lab in de loods gingen rechercheurs van de Landelijke Eenheid naar binnen. Gezien de grootte van de locatie en de toegankelijkheid van het pand is de Dienst Speciale Interventies ingezet om snel en veilig het grote pand binnen te komen. Door een speciale auto werd het hek verwijderd en werd er een roldeur uit gereden.

 

Het pand bestond uit verschillende ...

DONDERDAG 08|04

NEDERLAND - Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin. Minister Hugo de Jonge (VWS) volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad. Die stelt dat het risico op gezondheidsschade als gevolg van COVID-19 bij 60-plussers vele malen groter is dan het risico op de zeer zeldzame gemelde bijwerking van ernstige trombose met een laag aantal bloedplaatjes. Ook worden de bijwerkingen tot op heden vooral gezien bij mensen onder de 60 jaar. Vorige week vrijdagmiddag legde de minister ...

WOENSDAG 07|04

NEDERLAND - Het hoge aantal gevaccineerde bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg maakt voorzichtige versoepelingen mogelijk. Als op een locatie genoeg mensen twee keer zijn gevaccineerd is een ruimere bezoekregeling mogelijk, kan de groepsgrootte voor activiteiten omhoog en kunnen meer vrijwilligers en kappers en andere contactberoepen weer aan de slag. Hiermee volgt het kabinet het advies op van het OMT.

 

Verantwoord versoepelen
Het vaccineren van de bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg is op veel locaties grotendeels afgerond ...

Meer artikelen