Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:18:57 Poortwacht Leiddp : 16180 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 16-180 (Regio Leiden - Bollenstreek)...
vrijdag 14 december 2018
Vraag het de specialist - 112 In Beeld

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Tanger Advocaten

Tanger Advocaten

Tanger Advocaten is al meer dan 40 jaar een toonaangevend advocatenkantoor in Noord-Holland, met kantoren in Alkmaar, Haarlem, Heemskerk en Velsen. Het kantoor heeft specialisten op alle grote rechtsgebieden, waaronder aansprakelijkheidsrecht/letselschade en strafrecht.

Tanger Advocaten

Mr. Frank Veerman

Mr. Frank Veerman is specialist aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Hij is aangesloten bij de specialisatievereniging voor letselschade-advocaten LSA.Frank staat al meer dan 20 jaar voornamelijk slachtoffers bij van ongevallen of medische missers. Hij is bij uitstek in staat om u snel en goed te adviseren. Bovendien wordt in letselschadezaken doorgaans gewerkt op basis van no cure-no pay. De bijstand van de advocaat kost u daarom doorgaans niets.

Aarzel niet om Frank te mailen of te bellen! [email protected] – Mobiel 06-46810565


Tanger Advocaten

Mr. Carlijn Nieuwenhuis

Mr. Carlijn Nieuwenhuis kan u helpen met alle vragen op het gebied van strafrecht. Carlijn is docent strafrecht geweest en bij Tanger Advocaten één van de strafrecht-specialisten. Zij kan u adviseren indien er strafrechtelijke vragen spelen.

[email protected]


De meest recente vragen

Tanger Advocaten

> De meest recente vraag

Komt dan hier te staan.