Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:38:11 4941GM : Antonetta-hoeve Raamsdonksveer 14276 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-153 (Waalwijk)
maandag 18 februari 2019

ZATERDAG 14|10

Kindje dood in auto bij politiebureau in Assen

De bestuurder van de auto werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het kind

ASSEN - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind aangetroffen in een auto. De bestuurder van de auto werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het kind. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.

 

Zaterdagavond kwam een man bij het bureau aan de Balkengracht. Hij zocht contact met de agenten die daar op dat moment aan het werk waren. Ze gingen met hem in gesprek en liepen met hem mee naar zijn auto. In het voertuig werd vervolgens een overleden kind aangetroffen. De man werd direct aangehouden en ingesloten. De politie doet inmiddels onderzoek naar de identiteit van het kind en naar de doodsoorzaak.

 

Het slachtoffer is vermoedelijk een 12-jarige meisje uit de gemeente Hoogeveen. Een 46-jarige man uit dezelfde gemeente is aangehouden. De 46-jarige verdachte is een bekende van de moeder van het 12-jarige slachtoffer. Daardoor kende hij ook het meisje.

Foto's
1/2
Locatie
Video's

Headlines