Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:24:02 (inci-05) Oms Alarm 0265-0001 Jacobs Douwe Egberts Leeuwarderweg Joure Degberts Prio Hoog Eenheid | Joure (BedrijfsBrandweer Douwe Egberts,...
vrijdag 15 februari 2019

DONDERDAG 21|12

Dader voortvluchtig na gijzeling in medische kliniek

Een arts was vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen

ROTTERDAM - De politie heeft een gijzeling in de Rotterdamse Xpert kliniek beĆ«indigd. Een arts was vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen. Inmiddels is de arts bevrijd. De politie zoekt de gewapende verdachte.

 

De politie heeft het pand ontruimd. Het personeel van de kliniek is opgevangen. De arts is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De arts kende haar gijzelnemer niet, zegt de politie. Nadat ze was vastgebonden en bedreigd, is ze buiten bewustzijn geraakt. Toen ze weer bijkwam, was de dader weg. Ze kon daarna collega's alarmeren.

 

De politie nam de zaak hoog op omdat onduidelijk was wat er aan de hand was. Iedereen die mobiel genoeg was, moest het pand aan de Jan Leentvaarlaan in Rotterdam uit. Alle kamers werden doorzocht. Twee cliƫnten lagen nog op een behandelkamer en konden niet weg. De dader werd niet aangetroffen.

Locatie

Headlines