Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:25:31 Gebouwbrand Woning (inci-01) Tielman Oemstraat Schiedam 170451 179234 170331 Prio Hoog Eenheid | Vlaardingen Kazernealarm Brandweer Waterweg...
maandag 18 februari 2019

WOENSDAG 16|05

Auto rolt de vijver in aan het Kruizemuntveld in Doetinchem

Naar alle waarschijnlijkheid is de bestuurder vergeten de handrem te gebruiken en zodoende ging de kleine hatchback zelfstandig op stap

DOETINCHEM - Op de avond van woensdag 16 mei is kort voor half negen een personenauto achterwaarts een vijver ingerold naast het Kruizemuntveld in Doetinchem.

 

De auto stond geparkeerd achter een andere auto bij een woning. Naar alle waarschijnlijkheid is de bestuurder vergeten de handrem te gebruiken en zodoende ging de kleine hatchback zelfstandig op stap. Een berginsbedrijf is ter plaats gekomen om het voertuig weer op het droge te zetten. Een buurtbewoner leende aan de berger een set lieslaarzen zodat hij droge voeten kon houden.

 

Diverse buurtbewoners kwamen kijken wat er gaande was. “Vorig jaar lag er ook al een auto in het water. Deze was van de buurman aan de overkant”, aldus een buurtbewoner.

Locatie

Headlines