Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:38:11 4941GM : Antonetta-hoeve Raamsdonksveer 14276 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-153 (Waalwijk)
maandag 18 februari 2019

ZONDAG 27|05

Uitslaande brand verwoest chalet in Garderen

De brand werd al snel opgeschaald naar Middelbrand waardoor ook het korps van Uddel en de waterwagen uit Kootwijkerbroek ter plaatse kwamen

GARDEREN - Aan de Speulderbosweg in Garderen heeft zondagmiddag brand gewoed in een chalet. De brand brak rond 15:30 uur uit op camping Speulderbos. De brand werd al snel opgeschaald naar Middelbrand waardoor ook het korps van Uddel en de waterwagen uit Kootwijkerbroek ter plaatse kwamen.

 

De brand was echter snel onder controle maar het chalet brande van binnen helemaal uit. De bewoner ontdekte het vuur zelf toen hij thuis kwam en raakte dus niet gewond. De brandweer heeft een gasfles uit het chalet gehaald en voor de zekerheid gekoeld. Omdat het vuur in het plafond zat heeft de brandweer gaten in het dak gezaagd om de laatse vuurresten uit te maken. Het chalet is voorlopig onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is niet bekend, wel vermoed men dat de brand begonnen is in de keuken.

Locatie
Video's

Headlines