Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:59:31 Guirlande Sgravh Ongeval Wegvervoer Letsel Prio Hoog Eenheid | Politie Haaglanden (PersInfo)
maandag 18 februari 2019

ZATERDAG 23|06

Hulpdiensten rukken massaal uit voor dronken man te water in Nijkerk

Toegesnelde agenten hebben samen met omstanders de man uit het water gehaald en een reddingsdeken om gedaan

NIJKERK - In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan de Smitspol in Nijkerk. Ter plaatse bleek er een man onder de invloed van alcohol in het water te zijn gevallen rechts naast de inrit van Restaurant De Berenkuil. De man was volgens getuigen helemaal onder water.

 

Toegesnelde agenten hebben samen met omstanders de man uit het water gehaald en een reddingsdeken om gedaan. Daarna werd de man in zijn eigen auto gezet om op te warmen in afwachting van de ambulance.

 

De opgeroepen brandweer die met een bluswagen en dienstbus ter plaatse kwam hoefden niks te doen en konden retour. In totaal waren er 4 poltieauto's, 2 brandweerwagens en 1 ambulance op de melding afgekomen maar grotendeels kon al retour. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken in de ambulance en vervolgens afgevoerd naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Locatie

Headlines