Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:50:28 5144XB : Diepenbrocksingel Waalwijk 4899 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 20-153 (Waalwijk)
donderdag 17 januari 2019

DINSDAG 14|08

Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex aan de Breewijd

De brand van afgelopen nacht is hoogstwaarschijnlijk aangestoken

HARDERWIJK - De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoogstwaarschijnlijk aangestoken. Even voor half vijf vanochtend kwam de melding van een brand binnen. Agenten waren als eerste ter plaatse en startten met het blussen en evacueren van het appartementencomplex.

 

Al snel kwam ook de brandweer om het blussen over te nemen. Er raakte niemand gewond, wel moest de ambulance ter plaatse komen omdat enkele mensen rook hadden ingeademd. De politie is meteen een onderzoek gestart.

 

Wie heeft er vannacht tussen half vier en half vijf iets gezien aan de Breewijd dat hiermee te maken kan hebben? De politie wil heel graag met getuigen in contact komen. Natuurlijk zijn er rond dit tijdstip niet veel mensen op straat, maar het kan zijn dat er krantenbezorgers of mensen die heel vroeg naar hun werk gaan zijn langskomen. Hebt u wat gezien? Bel dan de politie vandaag nog via 0900-8844, het is ook mogelijk om tips door te geven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties
Wilma zegt: spacer
Wonen wij nog wel veilig aan de breewijd
Het is niet normaal zo iets
19-08-18 13:14
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines