Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:31:30 Veenendaal 6198 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-135

Ambulance 09-135

donderdag 17 januari 2019

DINSDAG 14|08

Kruiwagen met gestolen spullen bij volkstuintje in Ommen

Bezit u een volkstuintje aan het Broekdijkje en mist u spullen?

OMMEN - Afgelopen zondag kreeg de politie van Ommen een melding dat er een kruiwagen met spullen in een bosje vlakbij de volkstuintjes verstopt was. Een agent in burgerkleding is gaan kijken en hier bleek inderdaad een kruiwagen met allerlei goederen te staan.

 

Na onderzoek is gebleken dat een aantal van deze goederen van diefstal afkomstig zijn. Tijdens dit onderzoek kwam de polite een verdachte op het spoor en na contact met de Officier van Justitie kregen zij toestemming om de verdachte aan te houden.


De 31-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle. Daar is hij verhoort en met een dagvaarding heengezonden.


Bezit u een volkstuintje aan het Broekdijkje en mist u spullen? Laat het ons weten. Een aantal van de aangetroffen spullen is weer terug naar de eigenaar, maar een aantal spullen staan nog op bureau Ommen (zie foto). Ook is er aangifte van diefstal van een wildcamera gedaan, maar deze is nog niet teruggevonden. Heeft u in de buurt van de volkstuintjes een wildcamera gevonden dan hoort de politie dit graag.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines