Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:56:19 Marcelisstraat Sgravh : 15110 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 15-110 RAV Den Haag Haaglanden
donderdag 17 januari 2019

MAANDAG 22|10

Jongeman botst met klassieke Kreidler achterop auto weginspecteur in Ommen

De jongeman werd door het personeel van de ambulance kort behandeld op de plaats van het ongeval maar hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd

OMMEN - Kort na het middaguur van maandag 22 oktober heeft een verkeersongeval plaatsgevonden naast de Varsenerdijk (N340) net ten westen van Ommen. Een weginspecteur van de provincie Overijssel reed met zijn pick-up op de zuidelijke parallelweg richting Ommen toen hij dacht iets te zien liggen op de hoofdrijbaan ter hoogte van Freesverhuur Ommen. Hij remde af om beter te kunnen kijken. Op dat moment botste een jongeman op een bromfiets achterop de pick-up. Ondanks het weer versnellen door de snel reagerende weginspecteur kwam de jongen met zijn brommer ten val.

 

Een ambulance en de politie kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. De jongeman werd door het personeel van de ambulance kort behandeld op de plaats van het ongeval maar hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Hij bezeerde zijn kin en zal later op eigen gelegenheid naar de huisarts gaan. De jongeman kon na te zijn verbonden met zijn ouders mee naar huis, de brommer ging in een aanhanger mee.

 

De bromfiets, een 40-jarige oldtimer Kreidler uit 1977, raakte fors beschadigd bij de aanrijding en lekte wat vloeistoffen. De bromfiets staat sinds eind december vorig jaar op naam en kwam in 2006 vanuit het buitenland naar Nederland. De weg inspecteur heeft wat absorberende korrels gestrooid op de gelekte vloeistoffen. Zijn auto liep geen schade op.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines