Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:29:42 Bon-inci-01 Br Voertuig Jumbo Harderwijk Nassaulaan Harderwijk 067231 Prio Hoog Eenheid | TAS 7231 Harderwijk

TAS 7231 Harderwijk

donderdag 17 januari 2019

DONDERDAG 08|11

Ravage nadat bestelbus woning binnenrijdt aan De Cotelaer in Barneveld

De Kootwijkerbroeker werd door omstanders uit de auto gehaald en kon later door de politie aangehouden worden

BARNEVELD - Een man van 41 jaar uit Kootwijkerbroek is aangehouden voor vernieling en rijden onder invloed. De man reed donderdagavond met zijn bestelbus door een tuin en tegen twee woningen in De Cotelaer in Barneveld.

 

De bewoners van een van de getroffen huizen waren aanwezig in de woonkamer toen ze het geluid van piepende banden hoorden gevolgd door een harde klap. Toen ze naar buiten keken, zagen ze een bestelbus hun tuin inrijden en tegen de voorgevel van hun woning aanrijden.

 

De bestelbus reed daarna verder weg op De Cotelaer, waarbij hij bij een ander huis de garage in is gereden. Vervolgens is de bus achteruit richting de gevel van het eerder getroffen huis gereden en heeft daarbij meerdere keren tegen de woning gebotst. Later bleek dat de verdachte ook nog in een voortuin flink veel schade heeft aangericht. Er zijn geen gewonden gevallen.

 

De verdachte werd door omstanders uit de auto gehaald en kon later door de politie aangehouden worden. De man is eerst naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Daarna is hij meegenomen naar het bureau.

 

Uit verhoor moet blijken wat de aanleiding was voor het incident.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines