Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:27:32 Voertuig/vaartuig Plantage Middenlaan Amsterdam Prio Hoog Eenheid | Politie Amsterdam Amstelland (PersInfo)
donderdag 17 januari 2019

VRIJDAG 09|11

Man schopt en slaat agenten tijdens aanhouding in Hardenberg

Nadat de 20 jarige onder controle was gebracht en was aangehouden, troffen zij een verboden mes en een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen bij hem aan

HARDENBERG - De recherche doet op dit moment onderzoek naar een 20 jarige inwoner uit de gemeente Twenterand. Agenten wilden hem in de nacht van donderdag op vrijdag 9 november controleren in het centrum van Hardenberg. Hij verzette zich enorm tegen deze controle en schopte en sloeg de beide agenten. Het werk van de agenten werd ook nog lastig gemaakt door een 18-jarige man uit Hardenberg en een 21-jarige man uit Almelo, die zich met de situatie bemoeiden.

 

Nadat de 20 jarige onder controle was gebracht en was aangehouden, troffen zij een verboden mes en een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen bij hem aan.

 

De 20 jarige is overgebracht naar het cellencomplex. Beide agenten hebben zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Zij hebben beiden aangifte gedaan tegen de 20 jarige.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines