Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:54:47 (gg01) Br Wegvervoer (auto) Meijelseweg Heusda : 221041 Prio Hoog Eenheid | Groep-C Brandweer Asten BrabantZuidOost
maandag 11 november 2019

ZATERDAG 12|01

Automobilist gewond na slippartij in Putten

Het voertuig botste tegen de slootwand, draaide om zijn as, en kwam deels op het fietspad, dat naast de weg loopt, tot stilstand

PUTTEN - Zaterdag 12 januari is een man gewond geraakt bij een verkeersongeval in het gehucht Diermen, tussen Putten en Nijkerk.

 

De man reed over de Nijkerkerstraat (N798) in de richting van Nijkerk toen het rond 16:10 mis ging. Het voertuig kwam door nog onbekende oorzaak vlak voor basisschool Met de Bijbel Diermen naast de weg en gleed een droge sloot in. Het voertuig botste tegen de slootwand, draaide om zijn as, en kwam deels op het fietspad, dat naast de weg loopt, tot stilstand. Op het moment van het ongeval fietste niemand op het fietspad.

 

De bestuurder is na een korte behandeling op de plaats van het ongeval per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De aard en ernst van het letsel van de man is onbekend. De personenauto is fors beschadigd geraakt en zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines