Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:54:47 (gg01) Br Wegvervoer (auto) Meijelseweg Heusda : 221041 Prio Hoog Eenheid | Groep-C Brandweer Asten BrabantZuidOost
maandag 11 november 2019

ZONDAG 10|02

Schaftkeet verwoest bij verdachte brand buiten Dedemsvaart

Er bleken nog twee gasflessen in de keet te staan

DEDEMSVAART - Een schaftkeet is zaterdagavond in vlammen opgegaan ten zuiden van Dedemsvaart. De brandweer werd kort voor half tien opgeroepen om zich met spoed naar de Driehoekweg in Stegeren te begeven, maar uit eindelijk bleek de brand te woeden aan de Van Rooijens Hoofdwijk in Dedemsvaart. De keet stond in een inrit net ten noorden van de kruising met de Zestiende Wijk.

 

Er bleken nog twee gasflessen in de keet te staan; deze zijn de door de brandweer uit de smeulende resten gehaald. De op het oog vrij nieuwe keet is volledig verwoest door de brand. Voor zover bekend is de keet afgelopen week gebruikt bij werkzaamheden aan de Van Rooijens Hoofdwijk.

 

Hoewel de oorzaak van de brand nog onduidelijk is lijkt brandstichting aannemelijk. Getuigen of mensen die eventueel meer weten kunnen contact op nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines