Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:16:02 Bgv-02 Stank/hinder. Lucht (gaslucht) Vincent Van Goghstraat Weesp 141732 Prio Hoog Eenheid | Commandant Brandweer Weesp GooienVechtstreek
zondag 25 augustus 2019

ZONDAG 10|02

Automobilist laat slachtoffer zwaargewond achter na aanrijding in Renswoude

Bent u getuige geweest van dit verkeersmisdrijf of heeft u informatie over de doorgereden auto en de inzittenden?

RENSWOUDE - Een 76-jarige vrouw uit Renswoude raakte zondag 10 februari bij een verkeersongeval op de Dorpsstraat ernstig gewond toen ze lopend via het zebrapad de weg overstak. De bestuurder van de auto die haar aanreed ging er met hoge snelheid vandoor.


Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, waar bleek dat ze meerdere botbreuken had opgelopen. Later die avond werden twee verdachten aangehouden in Scherpenzeel. Hun voertuig werd in beslag genomen. Uit onderzoek is gebleken dat deze twee mannen niets met het ongeluk te maken hadden. Ze zijn in vrijheid gesteld en hun voertuig is teruggegeven.

 

In het onderzoek zijn er meerdere getuigen gehoord. Volgens hen is de weggereden auto een klein model, donkerkleurig voertuig waar meerdere inzittenden in zaten. Het kenteken zou mogelijk beginnen met VP-8...De auto moet schade hebben aan de voorzijde.

 

Uw tip!
Bent u getuige geweest van dit verkeersmisdrijf of heeft u informatie over de doorgereden auto en de inzittenden? Geef uw informatie dan door via 0900-8844. Ziet u de mogelijk betrokken auto staan of rijden? Geef dit dan direct door via 112!

Reacties
Ton zegt: spacer
Graag zou ik het juiste tijdstip willen weten, ik heb op die weg gereden tot het restaurant het Hofje, misschien staat hij op mijn descam in de auto, ik heb daar gereden om 17.25 uur.
11-02-19 08:21
Score: 20
Kaas zegt: spacer
Ongeveer om 19:55
11-02-19 18:41
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie